Partnerek

 • Energiaklub

  Az Energiaklub 25 éve végzi tevékenységét az éghajlatvédelem, az energiahatékonyság, a megújuló erőforrások, a hagyományos energiahordozók és az energiapolitika területein.

  Közel száz sikeres projekttel, kiadvánnyal, illetve tanulmánnyal a háta mögött a hazai energia-ügy egyik legfontosabb szereplője.

  A legmeghatározóbb európai szervezetekkel és intézményekkel együttműködve végzi munkáját, melyet a tudományos igényesség, a közérthetőség és a gyakorlati kérdések szem előtt tartása jellemez.

 • ESSRG

  Az Environmental Social Science Research Group-ot (az ESSRG-t) a Szent István Egyetem Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetének (KTI) Környezetgazdaságtan Tanszékén hoztuk létre 2004 őszén a környezeti ügyek társadalomtudományi vizsgálata céljából. A KTI és a Környezetgazdaságtan Tanszék 2014. őszi megszűnésével az ESSRG is megszűnt Tanszéki Csoport lenni. Munkánkat a továbbiakban a saját tulajdonunkban lévő független kutatócégként (ESSRG Kft.) folytatjuk.

 • GHG Analytics Kft.

  A GHG Analytics Kutató és Tanácsadó Kft. 2011 óta kínál hazai és nemzetközi ügyfeleinek tanácsadói szolgáltatásokat a klímaváltozás szabályozási és tudományos hátterével kapcsolatban.

  A cég szakértői a kibocsátások csökkentésétől az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásig sokéves kormányzati illetve kutatói tapasztalattal rendelkeznek.

 • MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont

  Az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont nemzetközi színvonalú alapkutatásokat végez a szociológia, politikatudomány, jogtudomány és kisebbségkutatás terén.

  Tudományos munkáját hazai és külföldi tudományos műhelyekkel együttműködésben, a magyar kutatások nemzetközi jelenlétét segítve végzi, szakmailag önállóan, politikai befolyástól függetlenül.

 • Nordland Research Institute

  Az 1979-ben alapított norvég Nordland Research Institute többek között a regionális fejlesztésekkel, innovációkkal, környezeti és a klímaváltozással kapcsolatos területeken végez kutatásokat illetve szervez projekteket.

  Az elméleti mellett a gyakorlati eredményekre is nagy hangsúlyt fektető non-profit szervezet mára közel 40 alkalmazottat foglalkoztat.

 • Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége

  Az ország legnagyobb és legerősebb önkormányzati érdekvédelmi szervezete, amely több mint két évtizedes szakmai múlttal, jelentős nemzetközi kapcsolatokkal és elismert szakértőkkel rendelkezik.

  A kormányzat stratégiai partnere, folyamatosan növeli taglétszámát, akiknek - illetve igény esetén az egész önkormányzati szférának - színvonalas szolgáltatásokat is nyújt.