Jó példa beküldése

A fájlok mérete legfeljebb 10 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: png gif jpg jpeg.
Mi az az éghajlatváltozással összefüggésben lévő probléma, amire megoldást kerestek? Mi volt a célja a fejlesztés(ek)nek? A probléma hogyan hatott a település működésére, a helyiek életére?
Kik vették észre a problémát, hogyan közvetítették azt a helyi döntéshozók felé? Milyen célokat tűztek ki a problémák kezelésére? Mi történt? Hogy nézett ki a megvalósítás folyamata? Mikor/mennyi idő alatt történt a változás/fejlesztés? Kik vettek részt a tervezésben, megvalósításban? Mi volt a helyi önkormányzat, és mi a civilek szerepe?
Amit mások számára kiemelne (inkább pozitív, de akár negatív értelemben is), elérték-e a kívánt célt/megoldódott-e a probléma, milyen esetben javasolható az ilyen jellegű fejlesztések megvalósítása, a fenntartás/üzemeltetés megvalósításával kapcsolatos észrevételek. Voltak-e nem várt eredmények? Vannak-e olyan feltételek, amit elengedhetetlenek voltak a sikerhez? Volt-e olyan buktató, nehézség, amit menet közben kellett kezelni?
A megoldásként leírtak bekerülési költsége (nem szükséges pontos összeget írni). Ha több elemből állt a megoldás, akkor kérjük, elemenként adja meg a bekerülési költséget.

Kapcsolat

Rendelés
pl. települési weboldal

Képek